Wat is een 12-3 vakantiehuis aandeel?

BB Housefinding SL (Homes-abroad.net) welcome you our brand new housing concept in Spain

Wat is een 12-3 vakantiehuis aandeel?

U kunt nu mede-eigenaar worden van drie luxe vakantie woningen in Spanje. U bent mede-eigenaar samen met 11 andere personen/ gezinnen die gezamenlijk alle kosten en gebruik van de drie woningen delen.

3 vakantiewoningen worden samengebracht in een gemeenschap - een vereniging van eigenaars.

Deze eigenaarsvereniging heeft 12 mede-eigenaars (personen/ gezinnen) Ieder persoon/ gezin bezit 1/12 deel van de 3 vakantiewoningen

Ieder persoon/ gezin kan jaarlijks tot 18 weken vakantie boeken voor eigen gebruik of voor het gebruik van familie en vrienden.

Alle dagelijkse administratie en de aankoop van de woningen worden behartigd door de 12-3 administratie

Vakantiewoning aandeel

We noemen het mede-eigenaarschap van drie vakantiewoninge, -met daarin tot 18 weken vakantie gebruik-, een vakantiewoning aandeel. U krijgt ieder jaar een vast aantal punten, die U kunt gebruiken wanneer U de vakantie boekt in 1 van gedeelde vakantiewoningen. Alle eigenaars zijn gelijk en krijgen hetzelfde aantal punten.

Geniet van Uw vakantie

Iedere mede-eigenaar betaalt per maand een vast bedrag alle de onkosten van de drie vakantiewoningen te denken - inclusief de administratie. Dus geen van de mede-eigenaars hoeft zich te bekommeren over de administratie, het onderhoud of vervanging van meubels etc. Uw enige zorg is om van Uw vakantie te genieten met Uw gezin en/of vrienden.

Dit is een echt eigenaarschap,niet een nieuwe vorm van Timeshare

Nieuw concept

Dit is een nieuwe manier om vakantie woningen te bezitten. Sommigen zullen denken dat dit een nieuwe vorm van timeshare is, maar dat is het niet! Wanneer u een timeshare heeft dan geeft dat u het recht tot gebruik van een woning, maar u bent zelf geen eigenaar van de woning.

Gelijk aan traditioneel eigenaarschap

Wanneer U in het bezit bent van een vakantiehuis aandeel dan bezit U daadwerkelijk 1/12 deel van de drie woningen in Spanje,dat betekend dat U gegarandeerd bent van Uw aandeel in de woningen bij de waardestijging van de woningen in de komende jaren. Daarom ,kunt U een 12-3 vvakantiehuis aandeel vergelijken met een traditionele eigenaarschap van een vakantie woning in Nederland of buiten. In dit geval bent U alleen mede-eigenaar van drie vakantie woningen met 11 andere personen/gezinnen.

Geïnteresseerd?

Indien ja, vul hier dan uw gegevens in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met U op en geven u meer informatie.